Skip to main content

Interieurbouwer in Amsterdam nodig?

Strak Interieurmakers, uw specialist in interieurbouw in Amsterdam. Wij ontwerpen en realiseren interieurs voor o.a. horeca, kantoren en winkels. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht.

Jaren ervaring
25
Projecten
378
Klanten
231
Medewerkers
23

Waarom Strak Interieurmakers?

Als interieurbouwer in Amsterdam kent Strak Interieurmakers alle kneepjes van het vak. U komt bij ons terecht voor totaal concept van schets tot oplevering. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en zijn al jaren een vertrouwd bedrijf door grote coöperaties. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 

Budget bewaking
Kwaliteit van het product
Kwaliteit van de materialen
Constructief meedenken met onze klant
Wij bieden goede Service en Garantie op het geleverde meubilair en totaalconcept
Hout bewerken

Hoe gaan wij te werk?

Bij Strak Interieurmakers kun je terecht voor het totale plaatje. Wij ontwerpen en realiseren het gehele project. Van schets tot realisatie, bij Strak Interieurmakers kunnen wij het maken. Samen bespreken we de wensen. We kijken wat beschikbaar is binnen het budget en denken mee van A tot Z. Op basis van het budget kiezen we de gepaste materialen en maken we een planning voor het project. Naast onze eigen architecten werken wij ook samen met toonaangevende architecten- en stylisten bureau’s. Doe een offerte aanvraag bij Strak Interieurmakers of neem contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om te starten met jouw project!

Voor wie maken jullie interieur op maat?

Wij werken met een team van interieurontwerpers en interieurbouwers in Amsterdam. Wij kunnen uw interieur helemaal op maat ontwerpen en realiseren. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en om een interieur te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep.

Horeca
Winkels
Kantoorpanden
Particulieren
Beurzen
en veel meer!
Interieur bouwer Amsterdam

Projecten waar we trots op zijn

Vertrouwd door bekende partijen

Harbour Club

Eindhoven

"Er is aan alle details gedacht, en het resultaat is boven verwachting! Wij zijn ontzettend blij met Strak Interieurmakers"

Wat onze klanten zeggen over ons

Dunkin Donuts

Nederland

"Strak bouwt al onze Dunkin Donut winkels in Nederland en op sommige locaties in België. Hun vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat zij onze vaste partner zijn!"

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat Strak Interieurmakers voor u kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


    Interieurbouw in Amsterdam

    Interieurbouw in Amsterdam bloeit op met een diversiteit aan vakmanschap en creativiteit die de stad kenmerken. Amsterdam is een bruisende stad dat snel veranderd met de tijd. Ondernemers komen en gaan en daarom zijn wij vaak actief als Interieurbouwer in Amsterdam. Wij weten hoe wij te werken moeten gaan in de nauwe straatje van Amsterdam. Ons gedreven team heeft al jaren ervaring en staan voor u klaar om uw interieur dromen tot werkelijkheid te maken.

    Close Menu