Skip to main content

Interieurbouwer in Haarlem en omgeving

Strak Interieurmakers, dé interieurbouwer in Haarlem. Wij ontwerpen en realiseren interieurs voor particulieren en bedrijven. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht.

Jaren ervaring
25
Projecten
378
Klanten
231
Medewerkers
23

Waarom Strak Interieurmakers?

Met meer dan 25 jaar ervaring is Strak Interieurmakers specialist interieurbouwer in Haarlem. Wij realiseren een totaal concept van schets tot oplevering. Strak Interieurmakers staan voor kwaliteit en vakmanschap. Geen klus gaan wij uit de weg en zijn daardoor al jaren een vertrouwd bedrijf bij bekende partijen zoals The Harbour Club. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Budget bewaking
Kwaliteit van het product
Kwaliteit van de materialen
Constructief meedenken met onze klant
Wij bieden goede Service en Garantie op het geleverde meubilair en totaalconcept
Hout bewerken

Hoe gaan wij te werk?

Strak Interieurmakers verzorgd het gehele project. Van ontwerpen tot het ontwikkelen en realiseren van het gehele project. Van schets tot realisatie, bij Strak maakt het! Op basis van uw wensen kijken we naar de mogelijkheden. Aan de hand van een budgetplanning kiezen we kwalitatieve materialen en denken we mee van A tot Z. Onze ervaren architecten werken samen u de plannen uit. Daarnaast werken wij ook samen met toonaangevende architecten- en stylisten bureau’s.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe een offerte aanvraag bij Strak of neem contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om te starten met uw project!

Voor wie maken jullie interieur op maat?

Onze gedreven en ervaren interieurbouwers in Haarlem staan voor u klaar! Wij ontwerpen het interieur geheel op maat passend in uw visie. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en om een interieur te ontwerpen dat perfect aansluit bij de identiteit van uw bedrijf en uw doelgroep.

Horeca
Winkels
Kantoorpanden
Particulieren
Beurzen
en veel meer!
Interieurbouwer Haarlem

Projecten waar we trots op zijn

Vertrouwd door bekende partijen

Harbour Club

Eindhoven

"Er is aan alle details gedacht, en het resultaat is boven verwachting! Wij zijn ontzettend blij met Strak Interieurmakers"

Wat onze klanten zeggen over ons

Dunkin Donuts

Nederland

"Strak bouwt al onze Dunkin Donut winkels in Nederland en op sommige locaties in België. Hun vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat zij onze vaste partner zijn!"

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat Strak Interieurmakers voor u kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


    Interieurbouw in Haarlem en omgeving

    Haarlem is bekend om zijn historische charme en artistieke sfeer. Als Interieurbouw in Haarlem proberen wij deze charme en sfeer terug te brengen in het interieur. De vakmensen van Strak Interieurmakers begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en slagen erin om op maat gemaakte interieurs te leveren die perfect passen bij de karakteristieke uitstraling van Haarlem, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan.

    Bent u op zoek naar een Interieurbouwer in Haarlem? Zoek niet verder en vraag vrijblijvend een offerte aan!

    Close Menu