Skip to main content

De Interieurbouwer in Noord-Holland

Strak Interieurmakers is de specialist in interieurbouw in Noord-Holland. Wij ontwerpen en realiseren interieurs voor o.a. kantoren, winkels, horeca en particulieren. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Jaren ervaring
25
Projecten
378
Klanten
231
Medewerkers
23

Waarom Strak Interieurmakers?

Als de interieurbouwer in regio Noord-Holland kent Strak Interieurmakers alle kneepjes van het vak. Strak Interieurmakers verzorgd het totaal concept van schets tot oplevering. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en zijn al meer dan 25 jaar een vertrouwd bedrijf bij toonaangevende organisaties. Wij verzorgen onder andere:

Budget bewaking
Kwaliteit van het product
Kwaliteit van de materialen
Constructief meedenken met onze klant
Wij bieden goede Service en Garantie op het geleverde meubilair en totaalconcept
Hout bewerken

Hoe gaan wij te werk?

Bij Strak Interieurmakers kun je terecht voor het totale plaatje. Wij ontwerpen en realiseren uw gehele project. Van schets tot realisatie, Strak maakt het! Samen bespreken we uw wensen. We stellen een budget beschikbaar en denken mee van A tot Z. Op basis van uw wensen en budget kiezen we de gepaste materialen en maken we een projectplanning. Naast onze eigen architecten werken wij ook samen met architecten- en stylisten bureau’s. Doe een offerte aanvraag of neem contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om te starten met uw project!

Voor wie maken jullie interieur op maat?

Ons team van interieurontwerpers en interieurbouwers in Noord-Holland hebben passie voor hun werk. Wij ontwerpen interieur op maat en doen productie in-house. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken zodat wij een interieur ontwerpen dat perfect aansluit bij uw bedrijf of woning.

Horeca
Winkels
Kantoorpanden
Particulieren
Beurzen
en veel meer!
Interieurbouwer Noord-Holland

Projecten waar we trots op zijn

Vertrouwd door bekende partijen

Harbour Club

Eindhoven

"Er is aan alle details gedacht, en het resultaat is boven verwachting! Wij zijn ontzettend blij met Strak Interieurmakers"

Wat onze klanten zeggen over ons

Dunkin Donuts

Nederland

"Strak bouwt al onze Dunkin Donut winkels in Nederland en op sommige locaties in België. Hun vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat zij onze vaste partner zijn!"

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten wat Strak Interieurmakers voor u kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.


    Interieurbouw in Noord-Holland

    Wij realiseren al jaren Interieurbouw in Noord-Holland en natuurlijk de rest van Nederland. Strak Interieurmakers is gevestigd in Noord-Holland maar ons werkt strekt zich over heel Nederland en zelfs delen van Europa. Als Interieurbouwer in Noord-Holland gaan wij verder dan alleen onze provincie. Ons gedreven team heeft jaren ervaring in alle uithoeken van het land en komen graag bij jullie langs om het project te bespreken. Bent u klaar om uw interieur wensen tot werkelijkheid te maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

    Close Menu