Skip to main content

Gewoon slimmer

Strak interieurmakers is een no nonsens interieurbouwer. Heel simpel, u heeft een beeld in gedachten, wij geven er vorm aan.

Het liefst zitten we zo vroeg mogelijk met u aan tafel. Als de ideeën nog vaag zijn en het ontwerp nog moet groeien. Want dan kunnen we oplossingen bedenken die het eindresultaat gewoon beter maken. Sneller gerealiseerd. Voordeliger, zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit. Gemakkelijker in onderhoud, handiger in gebruik. Gewoon slimmer.

Duurzaam = slim

Een slim interieur is een duurzaam interieur. Met constructies en materialen die letterlijk langer voortduren.

Bijvoorbeeld omdat ze arbotechnisch en ergonomisch voldoen aan de eisen van vandaag én morgen. Of omdat ze langer mooi en functioneel blijven. Strak weet daar alles van.

“Stuk voor stuk vakmensen”

In 1998 begon Cano Konijn Interieurbouw met interieurconcepten en -onderdelen voor bedrijven. Na een snelle groei veranderde de naam Cano Konijn in 2006 in Strak Interieurmakers.

Van idee tot ontwerp, van bouw tot installatie. Sommige van onze meubelmakers en interieurbouwers zijn al vanaf het eerste moment bij ons. Omdat ze bij ons hun vakmanschap kunnen laten zien in de meest uitdagende projecten. En omdat ze daar ook alle credits voor krijgen. Van ons, maar vooral ook van onze opdrachtgevers.

“Als het echt moeilijk wordt, moet je de mannen van Strak hebben. Stuk voor stuk vakmensen. Creatief, pietje precies en mannen van hun woord.”