Opdrachtgever

Particulier

 

 

Jaar

2024

Na een enorme uitbouw was deze villa toe aan nieuw interieur. Met duidelijke wensen van de klant kwamen we snel tot een ontwerp. De keuze om al het materiaal in structuur door te laten lopen zorgt ervoor dat het echt één geheel is geworden.

De imposante kastenwand van bijna 8 meter met de uitspringende verlichte marmeren achterwand is een echte aanwinst voor deze villa. Met 2 ingebouwde wijnklimaatkasten en een geheel eigen bar deel is dit niet zomaar een “standaard” kastenwand.

De vraag naar kookeilanden is er uiteraard vaker, maar een kookeiland van 2,4m x 2,4m hadden wij nog niet eerder gehad. Een blad van 80mm dik en van deze afmeting moet extra aandacht krijgen. Ondersteund met stalen kokers en een dragende constructie zorgt ervoor dat wij met zekerheid kunnen zeggen dat dit eiland zonder zorgen in gebruik genomen kan worden.

Naast dat het meubilair er “Strak” uitziet, blijft praktisch gebruik uiteindelijk ook altijd erg belangrijk. Door de vele lades en de ideale opberg manier van de Blum Space Tower is de keuken fijn in gebruik.