Skip to main content

Voor wie wij werken

Strak interieurmakers voor de Horeca

Opvallend kleurgebruik en bijzondere materialen? Strak snapt dat uw horecagelegenheid eruit moet springen.

We houden de trends scherp in de gaten. Zo kunnen we u altijd adviseren over de nieuwste kleuren, materialen én mogelijkheden. Dat levert u die unieke uitstraling op.

Geven we advies dan houden we uiteraard altijd rekening met bijvoorbeeld functionaliteit. Denk aan de maatvoering van een bar of counter. Of de indeling. En natuurlijk begrijpen we dat u de materialen snel en makkelijk wilt kunnen schoonmaken. Zo kunnen de volgende gasten zo snel mogelijk plaatsnemen.

Heeft u al helemaal bedacht hoe uw gelegenheid eruit moet zien? Wij kijken graag naar uw plannen en gaan ermee aan de slag. Denken wij dat het beter is om voor andere materialen te kiezen? Of zien we bijvoorbeeld mogelijkheden om ruimte te besparen? Dan stellen we dat aan u voor. Zo zorgen we samen voor het beste ontwerp.

Heeft u een spoedklus? Bel ons. Want vaak valt er wel een mouw te passen aan onze planning. Zodat we zo snel mogelijk bij u op de stoep staan.

Strak interieurmakers voor de hotellerie

In de hotellerie draait alles om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dus wanneer uw kamers aan een update toe zijn, wilt u dit zo snel mogelijk geregeld.

Vandaag aan de slag, morgen klaar. Strak interieurmakers zorgt daarvoor. Bijvoorbeeld met een bed-ombouw die al in de werkplaats is voorzien van stopcontacten, verlichting, geluid en telefoonaansluiting. Plug, play, klaar.

Ook bij de renovatie van uw receptie, lobby, bar of restaurant zorgen we ervoor dat uw gasten geen hinder ondervinden. Onze mensen werken snel, efficiënt en netjes. Zonder rommel, zonder herrie, met een vriendelijk ‘goedemorgen’ voor uw gasten. Kwestie van gastvrijheid.

We hebben al heel wat projecten voor hotellerie en horeca gerealiseerd. Daardoor weten we als geen ander wat hier wel en niet werkt. Welke materialen bestand zijn tegen het meest intensieve gebruik, dag in dag uit. Wat makkelijk schoon te houden is en welke hoekjes, randjes en naden punten van ergernis kunnen worden. Dus laten we vooral op tijd om tafel gaan zitten.

Strak interieurmakers voor de zorg

Strak werkt graag voor zorginstellingen. Omdat we weten waar het in de zorg om draait en hier dus echt meer kunnen betekenen.

Natuurlijk ontwerpen en bouwen we ontvangstbalies, wachtruimtes, coffee corners, kasten en zitmeubelen. Maar als opdrachtgever in de zorg verwacht u meer. En dus krijgt u meer. Advies over ruimtebesparende oplossingen bijvoorbeeld. Een ontwerp dat makkelijker en beter is schoon te houden. Een alternatief materiaal dat voordeliger is of beter uit oogpunt van hygiëne.

Stof en herrie zijn uit den boze. Dat weten onze mensen en daar houden ze rekening mee. Ze vinden het trouwens geen enkel punt om even flink door te pakken op momenten dat het bij u wat rustiger is. In het weekend of in de avonduren bijvoorbeeld. Overigens zijn onze mannen zo weer weg. Strak interieurmakers werkt namelijk zoveel mogelijk met prefab elementen en modules, waarin verlichting, geluid en andere zaken al zijn aangebracht. Dat betekent dat we maar heel kort bij u bezig zijn en dat u zo snel mogelijk weer door kunt.

Strak interieurmakers voor de overheid

Recepties, ontvangstbalies, zitmeubilair, vergadertafels, pantry’s, complete wachtruimtes …

De opdrachten die gemeenten en andere overheidsinstellingen bij Strak interieurmakers neerleggen, zijn bijzonder divers. Wij maken het allemaal. Snel en efficiënt, door zoveel mogelijk gebruik te maken van prefab elementen en modules die we in de werkplaats al hebben voorzien van het nodige installatiewerk. Dat scheelt tijd en beperkt eventuele overlast voor uw ambtenaren en burgers tot een minimum.

U heeft vanwege mogelijke overlast liever dat de werkzaamheden in het weekend of in de avonduren plaatsvinden? Geen enkel probleem.

Strak interieurmakers voor de architect

Strak interieurmakers ziet zich het liefst als partner van de architect(e).

Natuurlijk, we kunnen gewoon uitgaan van uw ontwerp en daarmee aan de slag gaan. Maar de praktijk leert dat we samen meer tot stand kunnen brengen.

We kunnen u als architect(e) het nodige werk uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt toeleggen op het creatieve ontwerpproces. Bijvoorbeeld door de budgettering voor u uit te werken. Of door het voorlopig ontwerp voor u te vertalen in een detailontwerp.

We helpen u ook binnen budget en planning te blijven. Zo kunnen we andere constructies aandragen en alternatieve materialen voorstellen. Oplossingen waarvan we uit ervaring weten dat ze beter uitpakken. Voordeliger, sneller te maken, duurzamer, makkelijker te onderhouden. Samen zorgen we voor de meest gunstige balans tussen kwaliteit, functionaliteit en kosten.

Trots op onze mooie opdrachtgevers

Close Menu