Skip to main content

Strak maakt het. Van allereerste schets tot en met installatie van een meubel of turnkey oplevering van een compleet interieur. En als u wilt nemen we ook het onderhoud voor onze rekening. Daar hebben we alles voor in huis. Of toch in ieder geval dicht bij huis.

U neemt zelf een architect(e) in de arm? Prima! Kom naar ons toe met het ontwerp. En we gaan er graag mee aan de slag.

Natuurlijk overleggen we wel even als we denken dat het ontwerp slimmer kan. Beter te realiseren, mooier of voordeliger.

U heeft zelf geen architect(e)? Ons netwerk kent zeker een ontwerper die uw klus op het lijf is geschreven. Of we gaan gewoon uit van uw eigen ruwe schets. Onze mensen hebben genoeg ervaring om die zelf uit te werken tot een praktisch detailontwerp.

Onze tekenaar vertaalt uw ontwerp naar digitale werktekeningen voor de collega’s van Productie. In welk programma dat ontwerp moet zijn gemaakt?

Maakt niet uit, we kunnen tekeningen van alle gangbare softwareprogramma’s verwerken.

De digitale werktekeningen sturen de computergestuurde zaagmachines en CNC-boorfreesmachines in de werkplaats aan. Zo garanderen we een foutloos eindresultaat, tot op de millimeter nauwkeurig. Snel en efficiënt gerealiseerd.

Hoe onalledaags het idee, hoe creatief de vormgeving, hoe bijzonder de uitstraling ook is … Strak maakt het.

Daar hebben we de juiste vakmensen voor; meubelmakers, interieurbouwers,  spuiters en monteurs. En de juiste middelen; een werkplaats van zo’n 1700 m² met alle machines die u zich maar kunt bedenken. Alles onder één dak, alles in eigen hand, alles volgens onze eigen kwaliteitsnormen.

Wat we maken installeren we ook zelf. Hoe kunnen we anders de kwaliteit die we beloven waarmaken?

De monteurs die u over de vloer krijgt, werken snel en netjes en  voorkomen zoveel mogelijk overlast. Want tijdens de verbouwing blijft de winkel doorgaans open en dan kunt u geen rommel, herrie of vertraging gebruiken.

Om dezelfde reden werken we zoveel mogelijk met prefab elementen en modules, waarin bijvoorbeeld geluid en verlichting al in de fabriek zijn aangebracht. Plug & play en weg zijn we weer. Zodat de kamer weer snel beschikbaar is voor uw gasten, de onderzoeksruimte weer tiptop voor uw patiënten, de balie weer gastvrij voor uw bewoners, de kantine weer aantrekkelijk voor uw studenten.

Hoe degelijk en duurzaam we onze interieurs ook maken, er kan altijd iets stuk gaan of beschadigen. Ai!

Zo’n lelijke kras op de balie is voor onze vakmannen een kras op hun gemoed. Dus lossen we dat op. Meteen.

Wilt u zeker weten dat uw interieur er ook na jaren intensief gebruik nog als nieuw uit ziet? Wij doen u graag een voorstel voor onderhoud op maat.

Onze Partners

Close Menu